TEAMUITJE NU AL BOEKEN?

Al nagedacht over het teamuitje van dit jaar? Onze ervaring is dat de maanden november en december tot aan de kerstvakantie, de drukste periode van het jaar is voor het doen van het jaarlijkse teamevent of bedrijfsuitje. Het is daarom zinvol tijdig te reserveren. Zowel bij de horecalocaties als bij de eventaanbieders.

ESCAPE ROOM of MOORDSPEL?

Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor een escape room “te doen”. Dat is ontzettend leuk en er is een enorm aanbod. Je bent een uur lang intensief met elkaar bezig (teambuilding) en dan kun je daarna ergens anders gaan borrelen en eten. Het onhandige ervan is, dat je er maar met een klein groepje mensen tegelijk in kunt. In de meeste gevallen tot maximaal 7 personen.

Daarom bieden wij nu een leuke oplossing in de vorm van de Escape Room Quest (ERQ).

Je gaat lekker borrelen en eten in een leuke horecalocatie en tussen de gangen van het diner speel je een uur lang een spannende escape game (teambuilding) met elkaar, gewoon aan de dinertafel(s). Dus alles lekker makkelijk op 1 locatie in een eigen ruimte, en je kunt dit doen vanaf 7/8 personen tot wel 100 personen of meer. Kijk voor meer informatie verder op de website of laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op.



 

Direct aanvragen

Informatie voor bedrijven:

De FISCUS en het TEAMUITJE

Om aan de werkkosten regeling (WKR) van de fiscus  te “escapen” maakt u het teamevent Escape Room Quest onderdeel van een teamtraining, want dan vallen de kosten hiervan buiten de WKR, omdat het een teambuilding actviteit is.

Een andere mogelijkheid om de kosten hiervan buiten de WKR te houden is om het op de eigen locatie, bijvoorbeeld in de vergaderzaal of kantine, te doen. Ook dit wordt dan niet fiscaal belast. 

Locaties

Diverse locaties in de Randstad. Voor grotere groepen (vanaf 25 personen)
ook daarbuiten. Informeer hieronder naar de mogelijkheden.

De Escape Room Quest is o.a. te spelen bij:

Fiscaal aftrekbaar?